Sivut

28. lokakuuta 2011

Kärsivällisyydennäyte

Jonain päivänä kun ei ole mitään tekemistä, siis ei mitään! Silloin kannattaa kokeilla sorminäppäryyttä sekä koetella kärsivällisyyttä. Itse bongasin tämän paperikukan blogista "Tyttö kylmän maan" (josta löytyy myös linkki ohjeeseen). Samana päivänä löysin vanhan kirjan, jonka sivut olivat jo vähän kellastuneet ja sillä hetkellä päätin tehdä paperikukan.
Ja aikaa siinä meni! Kun olin katsonut koko Taru Sormusten Herrasta -trilogian alkoi kukkanen olla valmis.
Huh...

27. lokakuuta 2011

Coktail-mekko

Jotain uutta ja kimaltavaa oli pakko saada tuleviin pikkujoulujuhliin. Jälleen kerran omista kangasvarastoista löytyi materiaalit tähän mekkoon. 
Kaula-aukolla ja helmassa on frilla koristus, joka antaa kauniin muodon helmaan, joka on edestä hieman lyhyempi kuin takaa. Mekossa on noin 300 erikokoista strassia, joita kiinnittelimme ystäväni Rian kanssa lähes 4 tuntia.
Selkämyksessä on satiininauha koriste. 

Samppanja auki ja juhlimaan!

Valokuvaaja  Ria Siik

Mekko ristiäisiin

Siskoni sai suloisen pojan elokuussa ja kun tuli ristiäisten aika, huomasin, että kaapissa ei ole (muka) mitään päällepantavaa. Niinpä suunnittelin ja tein sievän mekon ruskea-vihreä sävyisestä printtikankaasta. Edessä koristaa iso rusetti.
Voin sitten vanhempana muistella siskoni kanssa, kuinka printtikankaat olivat muodissa kun pikkupojan ristiäiset olivat. 

19. lokakuuta 2011

Paitoja kummipojalle

Pieniä lastenvaatteita on kiva tehdä, koska ne valmistuvat niin nopeasti. Ja lisäksi niitä saa tehdä hyvällä omallatunnolla, koska lapset kasvavat hurjaa vauhtia ja uusille vaatteille on jatkusvasti tarvetta.
Minun pikkumallinani toimii kummipoikani, jolle on ihana tehdä kaikkea hauskaa. Monia projekteja on kesken, mutta tässä on pari esimerkkiä, mitä olen saanut valmiiksi. Molempiin paitoihin materiaalit ovat löytyneet Triteksistä Tesomalta.
Ensimmäisessä kuvassa on vihreäraidallinen huppari, jossa massun kohdalla on pyöreä tasku. Eli jos äidiltä tai isältä hukkuu tärkeitä tavaroita, kannattaa kurkata pojan taskuun.
Toisessa kuvassa on satuaiheinen sininen huppari, johon kokeilin ensimmäistä kertaa nappilistaa, jotta pojan pää mahtuu kaula-aukosta sisälle.

17. lokakuuta 2011

Musta rannekoru

En edes muista, kuinka monta kertaa juhliin lähtiessäni olen etsinyt korulaatikostani mustia koruja.  Ja joka kerta mietin, että kuinka monta kertaa olen tilannut mustia helmiä, mutta ikinä en niistä ole mitään tehnyt.
Joten, nyt saan ylpeänä esitellä ensimmäistä mustaa koruani. Ja samalla harmitella kuinka korut eivät pääse ollenkaan oikeuksiinsa kuvissa.
Korun helmet ovat oikeaa vintagea, sillä olen vohkinut ne siskoni rikki menneestä teini kaulakorusta. Toivotaan, että hän ei vaadi koruaan takaisin korkojen kera, koska tahdon ehdottomasti pitää tätä korua ranteessa, kun pikkujoulukausi alkaa.

 

15. lokakuuta 2011

Läppärilaukku

Ostin viime keväänä itselleni miniläppärin ja olin kahdenvaiheilla, että ostanko samalla myös läppärilaukun. Päätin kuitenkin yrittää tehdä sen itse. Löysin Eurokankaasta sopivaa tekonahkaa, jossa toisella puolella oli pehmeä teddymäinen pinta.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...